Skolefrugt - et godt supplement

Det er over flere gange bevist, at eleverne får øget trivsel og bedre indlæring med adgang til frisk frugt eller grønt i skolen. Det kan være svært for alle at huske de 6 stykker frugt og grønt i løbet af dagen, også for skoleelever, og ofte bliver det lidt kedelige æble, som mor har lagt i skoletasken, bare glemt. Når alle elever bliver præsenteret for skolefrugt som et samlet tilbud, har det en større effekt og giver mere lyst til at spise frugt og grønt fordi, kammeraterne også gør det.

Ring eller skriv til os for at høre nærmere om, hvordan I kan give jeres elever en nem mulighed for adgang til frisk frugt og grønt fra Byens Grønttorv

Ring til os på 75 93 14 44.

Skolefrugt fra Byens Grønttorv

Prøv vores skolefrugtordning

Få et uforpligtende tilbud på at få leveret frisk skolefrugt lige til døren. Vi kører ud i hele Danmark og er også klar til at køre forbi jeres skole. Start med at få en gratis skolefrugtkasse og smag vores kvalitet.

Frugt til skoler og institutioner

Byens Grønttorv får dagligt friske varer hjem og kan derfor tilbyde omegnens skoler og institutioner at få leveret frugt og grønt, der er tilpasset jeres behov. Ingen kunder er for store, og ingen er for små, og hos os er det jeres behov, der er i centrum.

I de seneste år har skolefrugt vundet større og større indpas på de danske skoler. Vil jeres skole også tilbyde eleverne skolefrugt, så kontakt os og lade os komme med et tilbud på en ordning.

En frugt og grøntordning sammensat efter jeres ønsker

Det er sjældent, at to skoler eller to institutioner er ens, og derfor sammensætter vi selvfølgelig skolefrugt og grønt til jeres skole eller institution efter jeres specifikke ønsker og behov.

Leveringen aftaler vi individuelt, så det passer ind hos jer. Vi leverer selvfølgelig lige til døren, eller hvor det passer jer bedst.

Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på skolefrugt til jeres skole. Vi træffes på telefon: 75 93 14 44.

Et bredt udvalg af frugt, grønt og tørvarer

Udover frugt og grønt har vi mange andre produkter til skolen eller institutionens køkken. Bl.a. kan vi levere tørvarer, juice, nødder, æg, ost og allerede klargjorte produkter såsom skrællede kartofler og snittet grønt. Hvis I ønsker skrællede gulerødder til skolefrugt, er dette f.eks. også en mulighed.

Vi kommer gerne med et godt tilbud på de varer, I bruger flest af. Kontakt os for et møde eller for at høre nærmere.

Bestil en gratis test frugtkasse

Selvom mange tænker, at et stykke frugt bare er et stykke frugt, så vil de fleste alligevel opleve en meget stor forskel i kvaliteten, hvis man får frugt fra et grønttorv frem for et supermarked. Dette skyldes, at vi springer flere led over, og frugten derfor ikke står så længe på lager. Du får altså frugt i en bedre kvalitet og ofte til bedre priser.

Nogen gange skal man selv se forskellen, inden man er helt overbevist, og derfor tilbyder vi selvfølgelig, at I kan bestille en gratis test frugtkasse. Vi er sikre på, at vi kan overraske positivt både i forhold til pris og kvalitet, men ikke mindst service.

I en travl hverdag er det vigtigt, at I kan regne med at jeres leverandører kommer til aftalte tid og sted.

Ring til os på telefon 75 93 14 44 eller skriv for at få et tilbud, vi vil glæde os til at levere frugt og grønt til lige netop jeres institution eller skole.

Kasse med lækker skolefrugt

Prøv vores skolefrugtordning

Få et uforpligtende tilbud på Danmarks mest fleksible skolefrugtordning leveret lige til døren. Vi kører ud i hele Danmark og er også klar til at køre forbi jeres skole.