FIRMAFRUGT TIL HELE DANMARK
STORT UDVALG AF FRUGT OG GRØNT
DAG TIL DAG LEVERING
  Godt nyt fra frugt-afdelingen
  Årstidens grønt-favoritter

  Byens Grønttorv - Garanteret frisk frugt og grønt

  Tørfrugt

  Byens Grønttorv - trekantsområdets leverandør af frisk frugt og grønt

  Siden 1995 har Byens Grønttorv leveret frisk frugt og grønt samt mange andre varer til områdets restauranter, institutioner og skoler samt private husholdninger. Vi stiller høje krav til kvalitet, service og pris, hvilket også er årsagen til at Byens Grønttorv har leveret varer til kendte tv-kokke og det danske Kongeskib.

  Her er dog ingen krav om ordrestørrelser, vi leverer varer til både store og små kunder med samme høje serviceniveau og smil på læben.

  Stort udvalg frugt og grøntsager

  Vi er eksperter i frugt og grønt og kan skaffe stort set alt, hvis du mangler en vare, vi ikke lige har på hylden. Udover frugt og grønt har vi dog også mange andre varer som bruges hyppigt i det lidt større køkken.

  Klik rundt på siden og se f.eks. vores udvalg af snittet grønt, nødder, pasta, ris, olier, tørret frugt og meget mere.

  Fandt du ikke det du skulle bruge, så lad os endelig høre fra dig. Vi tager gerne nye varer ind som en fast del af vores lager, hvis der er efterspørgsel hos vores kunder.

  Frugt og grønt engros hos Byens grønttorv

  Køb online og få leveret til døren

  At handle frugt og grønt skal være nemt i en travl hverdag. Derfor kan du afgive din bestilling via vores webshop, e-mail eller telefon, helt som det passer dig.

  Vi leverer også efter dine ønsker og sætter varerne af efter din anvisning. Her er altså ingen chauffører, der kører “kun til fortovskanten”. Hos os er det dine behov der er i centrum, og vi gør gerne lidt ekstra for at have glade kunder.

  Vi hører derfor gerne mere om dig og din forretning, restaurant eller storkøkken så vi kan sammensætte en løsning der fungerer optimalt. Når man driver en forretning, er det vigtigt med en stabil leverandør, der kommer til tiden, og her kan du regne med Byens Grønttorv, for stabilitet er et af nøgleordene i vores forretning.

  Vi kan også levere hos dig

  Byens Grønttorv leverer frisk frugt og grønt i hele trekantsområdet, og vi kan helt sikkert også levere varer hos dig. Ligger du ikke lige i området, men er blevet fristet til at høre mere om vores varer så tøv ikke med at give os et kald alligevel. 

  Vi kører gerne ud til nye kunder og ser, om vi kan finde en fælles løsning, der kan dække dine behov.

  Frugt til firmaer i hele Danmark

  Giv dine medarbejdere et sundt alternativ til kager og slik i løbet af arbejdsdagen. Med Byens Grønttorvs firmafrugtordning får I leveret frisk frugt direkte til din virksomhed. Vi laver en frugtkasse helt efter antallet at medarbejdere og hvad de ønsker at have i deres firmafrugtkasse. Læs mere om firmafrugt.

  Bestil en gratis firmafrugt kasse her.

  Skolefrugt leveret til døren

  Byens Grønttorv leverer frisk frugt til områdets skoler. Et sundt tilskud af energi til Danmarks skolebørn. 

  Vores frugtbiler kører i hele Danmark og vi er også klar til at kører forbi jeres skole med frisk skolefrugt

  Få gode råvarer fra Danmark og resten af verden

  Den gode råvare er vores højeste prioritet. Vi importerer selv de fleste af vores varer, samt arbejder sammen med andre danske grossister og lokale avlere. Derfor er du hver dag sikret frisk frugt og grønt med høj kvalitet.

  I sæsonen har vi et bredt udvalg af gode danske råvarer, og resten af året tilbydes også et bredt sortiment fra hele verden. Vi er specialister i at fremskaffe særlige varer, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive hvis du står og mangler et bestemt produkt.

  Du kan fange os på mail eller telefon, hvor du altid vil få kompetente og hurtige svar på dine spørgsmål.

   

  Skolefrugt leveret til døren