Danmarks bedste tilbud på frugt og grønt

Hver uge er vi klar med ny JA TAK-tilbud hvor du får frisk frugt og grønt til markedets billigste priser. Følg også vores Facebook side for gode Ja-Tak tilbud.

Vi har sprunget alle de dyre mellemled over og importerer og handler selv ind hos store grossister i Danmark. Derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af frisk frugt og grønt i høj kvalitet til lave priser.  

Den frugt og grønt du køber i supermarkedet, har ofte været igennem flere led og været opbevaret på lager hos flere grossister og lagerhaller undervejs, derfor oplever du måske også at den kun holder et par dage på køkkenbordet.

Når du bestiller frugt og grønt fra Byens Grønttorv får du altid frugt og grønt (eller varer) i højeste kvalitet til laveste pris. Det er billig frugt og grønt, der er til at forstå.

 

 

Billig frugt og grøntsager fra Byens Grønttorv

Danmarks lækreste frugt og grøntkasser

Alle ved, at frugt og grønt er sundt, men det er ikke altid, man husker at få den anbefalede daglige mængde. Med en frugt og grøntkasse leveret lige til døren får du masser af inspiration og friske grøntsager sammen med billig frugt i sæsonens varianter. Vi kan sammensætte din kasse specifikt efter dine behov.

Vi importerer selv vores varer og handler med flere lokale avlere, så i sæsonen er du sikret de gode danske råvarer, og resten af året har du et bredt udvalg af spændende frugt og grønt fra alle verdenshjørner.

Savner du en speciel vare til madlavningen eller til en særlig lejlighed? Så kontakt os gerne, vi kan skaffe det meste. Ring til os på telefon 75 93 14 44

Følg også vores Facebook side for gode Ja-Tak tilbud på billig frugt og grøntkasser.

 

Billig frugt- og grøntkasser

Selv om nogle af vores produkter måske i perioder koster mere end dem i supermarkedet, vil du alligevel opleve en markant besparelse. Kvalitet og holdbarhed er langt bedre på frisk frugt og grønt fra Byens Grønttorv. Derfor vil du ofte opleve mindre spild og dermed spare penge.

Udover at spare penge vil du også spare tid på indkøb, da du ikke behøver at handle frugt og grønt hver dag for at få friske varer. Vores frugt og grønt har en meget kortere vej fra avleren og til dit køkkenbord, og derfor har det også længere holdbarhed.

Nye tilbud hver uge

Som kunde hos Byens Grønttorv vil du hver uge få nye og spændende tilbud på frugt og grøntkasser eller tilkøb hertil priserne på kasserne ligger typisk mellem 150 og 250 kr.

Vi kan dog også lave en individuel pris, hvis du har specifikke ønsker til indhold eller andet. Kontakt os gerne på mail eller giv os et kald, hvis du har spørgsmål eller vil have et tilbud

Kvalitet og kundeservice

Hos os er der to vigtige ting: kvalitet og service. Vi ved at forbrugere i dag stiller høje krav til kvalitet, og derfor gør vi det samme. Samtidig er servicen i top, så du som kunde kan føle dig i trygge hænder. Vi gør gerne lidt ekstra for at give dig en god service.

Kontakt os derfor med dine ønsker, og så finder vi en god løsning sammen, uanset om du leder efter billig frugt til familien, driver en stor restaurant i byen eller har en lille cateringvirksomhed.

Kontakt Byens Grønttorv på telefon 75 93 14 44 allerede i dag. 

Billig frugt og grøntsager i JA TAK tilbud

Har du spørgsmål til vores JA TAK tilbud?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker til vores JA TAK tilbud kan du kontakte os herunder.