Firmafrugt leveret lige til døren 

Med en frugtordning fra Byens Grønttorv får du et bredt udvalg af sæsonens lækre frugt leveret til din virksomhed hver uge. Du kan vælge én af vores standard firmafrugtkasser eller selv sammensætte din kasse, så den passer perfekt til din virksomheds ønsker og behov.

En frugtordning på arbejdspladsen er et vigtigt bidrag til dine medarbejderes trivsel og sundhed. Udover at sikre adgang til lækre og sunde mellemmåltider på arbejdspladsen, viser du dine medarbejdere, at deres velbefindende prioriteres højt i virksomheden.

Ring til os på 75 93 14 44.

Firmafrugt fra Byens Grønttorv

Prøv vores firmafrugtordning

Få et uforpligtende tilbud på at få leveret frisk firmafrugt lige til døren. Vi kører ud i hele Danmark og er også klar til at køre forbi jeres firma. Start med at få en gratis firmafrugtkasse og smag vores kvalitet.

Firmafrugtordning fra Byens Grønttorv

Med en frugtordning fra Byens Grønttorv får du:

  • Stor fleksibilitet og valgfrihed på indholdet af din frugtkasse
  • Sæsonens frugt af bedste kvalitet til fornuftige priser
  • Levering lige til døren af din virksomhed
  • Mulighed for at prøve én firmafrugtkasse helt gratis.

Fleksibel frugtkasse til din virksomhed

Hos Byens Grønttorv har vi et stort udvalg af lækker frugt til en frugtordning til erhverv. Du kan sammensætte din helt egen firmafrugtkasse af sæsonens danske og udenlandske frugter. Hvis du har særlige ønsker, som du ikke kan finde i vores eksisterende sortiment, så skaffer vi det gerne til dig.

Vi garanterer høj kvalitet og friskhed på din firmafrugt, og du kan løbende justere og variere indholdet i din kasse – vi skal blot have besked senest to dage før levering. Fleksibiliteten er din garanti for, at du ikke står med den samme frugt uge efter uge, som ikke bliver spist. Det er også din mulighed for at give dine medarbejdere lidt ekstra forkælelse med et spændende og varieret udvalg af frugt.

Firmafrugt fra Fredericia til Kolding, Vejle, Middelfart og resten af Danmark

Fra hovedkvarteret i Fredericia leverer Byens Grønttorv hver uge frugt til virksomheder i hele Jylland, på Fyn, Sjælland og alle brofaste øer. Skal vi også have frugt med til dine medarbejdere? 

Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på firmafrugt til din virksomhed. Vi træffes på telefon: 75 93 14 44.

Prøv en firmafrugtkasse helt gratis

Med en gratis testkasse kan du give vores økologiske firmafrugt et forsøg og se, om det falder i god jord hos dine medarbejdere. Testkassen kan samtidig give dig en bedre fornemmelse af, hvor meget frugt dine medarbejdere spiser og hvilke typer frugt, der er mest populære. Det kan hjælpe dig til efterfølgende at sammensætte den bedste frugtkasse til netop din virksomhed.

Den største risiko du løber ved at bestille en gratis testfrugtkasse er, at dine medarbejdere bliver vilde med vores lækre friske frugt. 

Skulle det være tilfældet, vinder du til gengæld ved, at medarbejderne føler sig værdsat, og at de let – og sundt – får stillet den lille sult mellem måltiderne. Det hjælper på koncentrationen og produktiviteten, og giver samtidig mere glade og tilfredse medarbejdere.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Fortjener dine medarbejdere en ekstra anerkendelse i hverdagen, og skal din virksomhed nyde godt af fordelene ved en firmafrugtordning? 

Så tag kontakt til Byens Grønttorv på telefon 75 93 14 44 allerede i dag. Du får et uforpligtende tilbud på firmafrugt til din virksomhed og mulighed for at sammensætte din gratis testkasse til levering allerede i næste uge.

Firmafrugt kasse fra Byens Grønttorv

Prøv vores firmafrugtordning

Få et uforpligtende tilbud på Danmarks mest fleksible firmafrugtordning leveret lige til døren. Vi kører ud i hele Danmark og er også klar til at tage en frugtkasse med til jeres firma. 

Det siger vores kunder om vores frugtkasser

Altid frisk frugt, der leveres lige til døren to gange om ugen. Super service, der bestemt kan anbefales. 

Maria
Pyramiden, Kolding

Altid friske varer , altid smilende personale.
Kan helt klart anbefales. 

Kirsten Jensby

Spar aldrig på muligheden for at holde din krop sund og energifyldt - derfor: masser af frugt, nødder og grønt fra Byens Grønttorv.

Tina Charlotte Blomstergren