+45 75 93 14 44
FIRMAFRUGT TIL HELE DANMARK
STORT UDVALG AF FRUGT OG GRØNT
DAG TIL DAG LEVERING

  Velkommen til Byens Grønttorv

  Om Byens Grønttorv

  Virksomheden blev etableret i 1995 som en selvstændig specialforretning, med vægt på kvalitet til fornuftige priser. Forretningen var på 267 m2 og fik med årene tre væsentlige fokusområder: Frugt- og Grøntbutikken, Netbutikken samt Firmafrugt.
  Pr. 1 august 2011 blev butikken ren webshop, med samme høje standard som hidtil.

  Mere om Byens Grønttorv

  Byens Grønttorv er en webshop med salg af frugt og grønt, samt specialiteter.
  Levering til storkøkkener, kantiner, børnehaver, skoler, forsamlingshuse, hoteller, restauranter med flere. Vi sælger naturligvis også online til private.
  Vi tilpasser selvfølgelig priserne til dagsprisen, og står inde for den bedste kvalitet, til den mest fornuftige pris. Og kontakter Dem selvfølgelig, såfremt der fra vores side opstår tvivl.
  Vi tilbyder alt inden for frisk frugt og grønt, også eksotiske specialiteter. Derudover føres friske oliven, fetaost, diverse tørrede bønner, olivenolie osv.
  Vi er kendt for et store udvalg indenfor krydderier, slik uden tilsætnings- og farvestoffer, varer uden tilsat sukker, glutenfrie produkter samt specialiteter fra og til det internationale køkken.
  Skulle der være varer som ikke kan findes på siden, så send en mail eller giv et kald. Vi hjælper gerne med det andre mener, kan være umuligt at fremskaffe.
  Vi tilbyder online bestilling, bestilling via mail, fax eller telefon og er kendt for sin stabile levering, af kvalitative produkter, til virksomheder og erhvervslivet i øvrigt.
  Det havde en årsag, at kokke fra kendte TV-programmer, samt kongeskibet ønskede varer fra Byens Grønttorv.
  © 2021 Byens Grønttorv Fredericia Aps Alle rettigheder forbeholdes