Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 10 47 69

Send os en e-mail

Lækker firmafrugtordning hos Byens Grønttorv

Leder I efter en frugtordning til jeres virksomhed i området fra

Odense i øst ,til vejen i vest,

Haderslev i syd til Århus i nord elller i omegen af diise så ring til os for et tilbud, på 75 93 14 44.

Hos Byens Grønttorv kan din virksomhed blive en del af en fleksibel frugtordning, hvor I selv sammensætter, hvilken frugt I vil have alt efter, hvad der er jeres ønsker og behov. På denne måde sikrer vi at i ikke får frugt, som alligevel ikke bliver spist. Det er forskelligt, hvilken frugt, folk kan lide. Derfor giver det bedst mening for os i Byens Grønttorv, at I selv vælger, hvilken frugt I vil have. Du kan selvfølgelig også tilpasse frugtordningen undervejs, hvis der er nogle frugter, der bliver spist mange af, og andre, der ikke bliver spist så mange af. Du har altså frihed til at tilpasse frugten løbende.

Du kan se en del af vores frugtudvalg her på siden, men kontakt os for at få det fulde overblik over udvalget.

En frugtordning viser dine ansatte, at du sætter pris på dem

Firmafrugt er en lille gestus, der viser dine ansatte, hvor meget du sætter pris på dem. Vi kender det alle, at vi godt kan lide at få noget gratis, og føler os ekstra værdsatte, når vi gør det.

Vi ved alle, at det er sundt med mange små måltider i løbet af dagen, men det er ikke alle, der husker at få taget noget med at spise. Hvis man er lidt sulten, falder ens koncentration, og det går ud over ens arbejde. Der kan derfor være flere fordele ved en frugtordning, både for dig og for din virksomhed.

Mange ruter i trekantsområdet/øst jylland og fyn.

Byens Grønttorv ligger i Fredericia, og vi har mange kunder i Trekantsområdet/fyn og øst jylland. Vi kender derfor området godt og kan nemt passe din virksomhed i ind i vores ruter. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på firmafrugt, eller hvis du har nogle spørgsmål. Ring til os på 75 93 14 44.